Boeren wijsheden

Leiderschaps recepten uit De Librije

Tjeerd den Boer & Niels van Rees

Bestel het boek
Een dag achter de schermen: beleef De Librije van ontbijt tot sluit
BITTER; ruzie in je mond, ruzie in de tent, conflicthantering en –beheersing
ZOET; kompas voor strategie, zoete verleidingen, vasthouden aan de droom
VET; het merk, zelfingenomenheid versus alertheid
ZOUT; met fouten omgaan, delegeren, controle en coaching
UMAMI; cultuur waarin verandering mogelijk is, goed is niet goed genoeg
ZUUR; zuur en frisheid, controleren om te complimenteren in plaats van af te rekenen
3D; klantbeleving als kompas, iets voor je klant doen in plaats van iets met je klant doen
HPO; 5 wetenschappelijk pijlers van André de Waal en het DNA ontrafeld van De Librije

Learning

Trainingen Workshops Consultancy

Wilt u Boerenwijsheden binnen uw bedrijf in de praktijk brengen? Er zijn diverse mogelijkheden die kunnen worden aangepast op uw specifieke behoeften. Zo zijn er formats van meer traditionele trainingen bij u op locatie of een ‘Beleef Boerenwijsheden Programma’, dat zich onder andere kan afspelen in de kookstudio van De Librije en op locaties van haar leveranciers.

Ook is het mogelijk om een compleet Boerenwijsheden bedrijfsseminar te organiseren in theater De Spiegel, gelegen naast De Librije. De mensen die achter de schermen van de Librije werken als trainer en coach zijn beschikbaar als trainer of adviseur.

Naast de trainingsprogramma’s zijn er ook mogelijkheden om binnen uw bedrijf een lezing te houden over Boerenwijsheden, al dan niet in combinatie met één of meerdere van onze bronnen.
Een kennismaking en een gesprek over de actuele situatie en de ambitie die er leeft zijn het beste uitgangspunt om te komen met een voorstel wat past bij de verwachtingen en doelstellingen die er zijn.

De programma’s worden op basis van uw doelstellingen samengesteld met behulp van onze business partners waaronder het HPO Center, Lumina Learning, Union Square Hospitality Group en Business Impact Training. Dat kan in Nederland en ook daarbuiten. We werken met lokale trainers en adviseurs die de taal en gewoonten van het land of regio beheersen. Van Atlanta tot Sydney.

1

HPO Center & HPO Raamwerk®

Het HPO Center is de sparringpartner voor organisaties die echt een doorbraak willen in het verbeteren van de prestaties.kenmerken voor high performance te halen.

2

Lumina Learning®

Lumina Learning maakt innovatieve psychometrische instrumenten en kwalificeert en onderhoudt een wereldwijd netwerk van practitioners.

3

Business Impact Training®

Business Impact Training traint top to bottom en zetten voor specifieke mentaliteitsveranderingen topsporters in.